Nordpeis Salzburg S Corner

2640,00 € (sis. alv)

Pieni varaava takka – nopeaa ja hillittyä lämpöä, joka kestää pitkään

Salzburg S on Nordpeisin takkamalliston lippulaiva, joka yhdistää varaavan takan toiminnallisuudet skandinaaviseen tyyliin.
Salzburg S Corner on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi, eli se on niin sanotusti varaava kevyttakka.
Salzburg S Corner on kulmaan sopiva malli ja on parhaimmillaan pienissä tiloissa.
Se lämpiää nopeammin keveytensä ansiosta, mutta lämmittää silti pitkään verrattuna esimerkiksi kiertoilmatakkoihin.

Monesti varaavat takat mielletään isoiksi ja painaviksi lämmöntuottajiksi, jotka vaativat runsaasti tilaa ja huolenpitoa, mutta Salzburg S Corner on tehty nimenomaan vastaamaan kasvanutta tarvetta pienestä takasta, joka tuo miellyttävää sekä energiatehokasta lisälämpöä asuntoon, mutta ei kuitenkaan dominoi tai lämmitä tilaa liikaa.

Pienet varaavat takat tuovat tilaan kuin tilaan lämmintä tunnelmaa ja ovat samalla ajattomia sisustuselementtejä. Kevyt ja pieni varaava takka sopii helposti kaiken kokoisiin tiloihin, mihin kauniisti ja puhtaasti palava liekki tuo uniikkia tunnelmaa.

Millaiseen tarkoitukseen varaava kevyttakka sopii?

Pieni varaava takka sopii mainiosti pienempien tilojen tai asuntojen lämmitykseen – esimerkiksi pieneen mökkiin, takkahuoneeseen tai vaikkapa saunatupaan - sekä lisälämmittimiseksi toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Usein on sellainen tilanne, ettei tarvitakaan niin tehokasta lämmitystehoa takalta, mitä osa isommista varaavista takoista tuottaa, sillä ne saattavat lämmittää tilan lopulta liian kuumaksi. Tällaisissa tilanteissa, joissa tarvitaan vähemmän lämpöä kerralla mutta pitkään, Salzburg S  ja Salzburg S Corner ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Se lämpiää nopeammin kuin isommat mallit, mutta on silti tarpeeksi tehokas ylläpitämään lämmön esimerkiksi yön yli. Tässä mallissa yhdistyvät pienen ja varaavan tulisijan hyödyt, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisen pesällisen tuottama lämpö hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla, mutta lämpö pysyy silti hillittynä. Tämä on niin taloudellista kuin ekologistakin takalla lämmittämistä. Paloilma syötetään tulipesään yläkautta kuumana, minkä ansiosta myös hiukkaspäästöt ovat pienemmät ja luukku pysyy kirkkaana.

Painoa S:llä on 305kg, ja sen leveys on 600 mm ja syvyys 416 mm. Kysymyksessä on siis todella näpsäkkä takkamalli, joka on myös helppo asentaa.

Muokkaa juuri sellaiseksi kuin haluat

Salzburg S Corner -varaavaan takkaan on saatavilla myös paljon lisävarusteita omien tarpeiden mukaan. Saat muun muassa tuunattua takkaasi oman näköiseksi keraamisilla edustoilla tai lasialustoilla. 
Malliin on saatavilla myös yhteensopiva halkotila, johon puut saadaan siististi varastoitua. Lisäksi, kuten kaikki muutkin Nordpeisin varaavat takat, Salzburg S Corner voidaan pinnoittaa esimerkiksi laatoilla ja maalata haluamallaan värillä useaan kertaan. Voit siis helposti luoda juuri sellaisen unelmiesi pikkutakan kuin olet aina haaveillut!

Tekniset tiedot

Korkeus 1111 

Leveys 600 mm

Syvyys 416 mm

Hormiliitos Takaa

Paino sisältää tulipesän 305 kg

Nimellisteho 2,1 kW

Polttopuiden max.pituus 25 cm

Hyötysuhde 84 %

Savukaasujen ka. lämpötila 171 °C

CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,13%

Lämmönvarauskyky 100% after 3,9 / 50% after 10,2 / 25% after 15,6

Lataukset
Salzburg S Corner - Asennus- ja käyttöohje
Salzburg S Corner Suoritustasoilmoitus