Uno 2

1,00 € (sis. alv)

Uno 2 kamiinassa on sivuille avoinna oleva puutila. Takan suuri lasiovi ja sivulasit antavat tyylikkään näkymän tulipesään. Uno 2 sopii niin nurkkaan kuin suorallekin seinälle, teräspiipun kanssa sen voi asentaa seisomaan vapaasti.

Takniset tiedot

Korkeus 995 mm

Leveys 420 mm

Syvyys 348 mm

Hormiliitos Päältä, Takaa

Paino sisältää tulipesän 91,5 kg

Liitäntäkorkeus päältä 967

Liitäntäkorkeus takaa 873

Teho 3-6 kW

Nimellisteho 4 kW

Lämmitysala 40-90 m²

Lämmitysalaa laskettaessa käytetään pohjana rakennuksen suurinta lähtötarvevaatimusta vuoden kylmimpinä päivinä. Tämä vaihtelee riippuen toivotusta sisälämmöstä, rakennuksen eristyskyvystä, ikkunapintojen määrästä, maantieteellisestä sijainnista, jne. Nykyaikaiset talot, joiden lämpöhävikki on pientä, saavuttaisivat siksi huomattavasti laajemman lämmitysalan, kuin vanhat huonommin eristetyt huoneistot.

Polttopuiden max.pituus 30 cm

Savukanavaliitäntä Ø

150 mm

Palamisilmaliitäntä Kyllä

Ilmatiiviissä, hyvin eristetyissä huoneistoissa riittämätön ulkoilmansaanti voi aiheuttaa alipaineen huoneeseen, jossa takka sijaitsee. Tämän johdosta palaminen saattaa olla huonoa, puuta käytetään huonommin ja savuhormiin muodostuu nokea. Sen vuoksi suosittelemme ilmatiiviisiin kohteisiin takkaa, johon on mahdollista asentaa ulkoilmaa varten palamisilmaliitäntä. Rakennukseen tulisi suunnitella ja asentaa raitisilma-aukko jo rakennusvaiheessa. Asennettaessa palamisilmaliitäntää jo valmiiseen rakennukseen, on lisävarusteena hankittavissa asennusholkki palamisilmaliitän asennusta varten.

Hyötysuhde 81,8 %

Savukaasujen ka. lämpötila 262 °C

CO-partikkelit 13%:ssa O2 0,07

Veto 12

Asennusohje

Mittapiirros

Palamisilmaliitäntä, mitat millimetrejä

Suoritustasoilmoitus