NunnaUuni Rahoitus auttaa takan hankinnassa

Osamaksulla NunnaUuni-takka kotiisi! Saat 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Hae rahoitus netissä – ei käsirahaa, takaajia tai vakuuksia.

NunnaUuni Rahoitus tekee takan hankinnan helpommaksi erilaisissa elämäntilanteissa. Saat nyt 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit hankkia takan kotiisi myös osamaksulla. Valitse vain sinulle sopivin kuukausierä ja hae rahoitusta! Luottopäätöksen saat vaivattomasti ilman etukäteisjärjestelyä tai pankissa käyntiä – omalta tietokoneeltasi klo 6 – 23.

Kokeile oheisella laskurilla vaihtoehtoja sinulle sopivimmasta kuukausierän määrästä ja laina-ajan pituudesta sekä hae rahoitusta.

Tee rahoituslaskelma verkossa

Huom! Valitun kertamaksuerän erien lukumäärän voit katsoa laskurista kuukausierän valitsemisen jälkeen avaamalla Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot lomakkeen.

Rahoitussopimuksella saat ensimmäisen laskun vasta 6 kuukauden kuluttua toimituspäivästä, jolloin voit maksaa koko kauppahinnan pois ilman korkoja ja kuluja. Tuolloin voit vielä päättää, haluatko maksaa tuotteen pienemmissä kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on valintasi mukaan 1,7 – 9,0 % tuotteen hinnasta. Korko on OP-Prime + 6,75 = 7,00 % (tilanne 17.3.2020). Laskutuspalkkio on 7 €/kk. Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, mikäli tulisija tulee omaan vakituiseen asuntoon. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Maksuajan siirron ehdot

Tämä maksuajan siirtoon (6 kk) perustuva NunnaUuni-rahoitussopimus on käytettävissä 30.5.2020 saakka tehtäviin tilauksiin, joiden toimitus on viimeistään vko 26/2020.